Körkortsboken

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg och känner att vi ser dig, möter dina behov och finns där under hela tiden från start till färdigt körkort. Därför skapar vi en individuell utbildningsplan och skräddarsyr lösningar när det behövs.

Appen Körkortsboken är ett säkert val för att få all den kunskap och inlärning som krävs för att klara kunskapsprovet, den passar bra för dig som tycker att det traditionella inlärningssättet är svårt eller tråkigt.

Du pluggar teori med hjälp av ett digitalt läromedel där du tar in kunskap via ett interaktivt material. Appen är uppbyggd så att du kan läsa, öva, se film, lyssna på text, göra övningar och göra sluttest, för att sätta din kunskap på prov inför kunskapsprovet på Trafikverket.

Undervisning med lärare

Vi erbjuder teorilektioner i grupp, på plats eller distans. Detta är för dig som känner att det antingen är tråkigt att plugga teorin själv eller att det är svårt att ha disciplinen. För dig som skulle behöva lite extra hjälp och eventuellt har läs- och skrivsvårigheter erbjuder vi möjlighet att arbeta med teorin enskilt med en lärare i lugn och ro, även detta på plats eller distans. Du bokar tid för teorihjälp genom att kontakta oss på 070-656 60 88, skickar intresseanmälan via hemsidans bokningsformulär alt. mejlar till info@zetterlundtrafikskola.se